U bent hier

In de kijker

Rapport-Monard: gedachtewisseling

In 2013 maakte een commissie van externe deskundigen een evaluatie van de pedagogische begeleidingsdiensten (PBD) en van het Samenwerkingsverband Netgebonden Pedagogische Begeleidingsdiensten (SNPB). In 2018 onderzocht een commissie van deskundigen onder leiding van Georges Monard, de zogenaamde commissie-Monard, in welke mate de PBD’s en de permanente ondersteuningscellen (POC's) werk hebben gemaakt van de aanbevelingen uit het rapport van 2013. De leden van de commissie wisselen met Georges Monard van gedachten over dit rapport.

Video

Verslag

1937 (2018-2019) nr. 2
1973 (2018-2019) nr. 1

Agenda

van Kathleen Krekels, Jan Durnez, Franc Bogovic, Kris Van Dijck, Jamila Hamddan Lachkar en Koen Daniëls
1937 (2018-2019) nr. 1
Verslaggever
Paul Cordy
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
38 (2018-2019)
Externe sprekers
Georges Monard (voorzitter van de Commissie Monard)
Verslaggever

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.