U bent hier

Vergadering

donderdag 4 april 2019, 14.00u - Zaal Peter Paul Rubens

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

Geschrapt .
Gedachtewisseling over de Onderwijsspiegel 2019 (jaarlijks rapport van de Onderwijsinspectie) met Lieven Viaene, inspecteur-generaal, Els Vermeire, coördinerend inspecteur, en Bart Windels, inspecteur wiskunde
toegevoegd .
39 (2018-2019)
Externe sprekers
Lieven Viaene (inspecteur-generaal Vlaamse onderwijsinspectie), Els Vermeire (coördinerend inspecteur Vlaamse onderwijsinspectie) en Bart Windels (inspecteur wiskunde Vlaamse onderwijsinspectie)
van Daniëlle Vanwesenbeeck, Jo De Ro, Franc Bogovic, Freya Saeys en Martine Taelman
1904 (2018-2019) nr. 1
Benoeming van een verslaggever en toelichting
toegevoegd .
van Katia Segers en Jan Bertels
1929 (2018-2019) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever en toelichting

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.