U bent hier

In de kijker

Tevredenheid VDAB gedaald

Uit een jaarlijkse peiling blijkt dat de klantentevredenheid over de werking van VDAB opnieuw is gedaald. Het aantal klachten over VDAB is daarentegen gestegen, en werkgevers blijken slechts matig tevreden te zijn over hoe VDAB de openstaande vacatures invult. Hoe evalueert minister Philippe Muyters dit rapport? Welke maatregelen wil hij nemen opdat VDAB de eigen streefcijfers toch kan halen?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 279) of Orange (kanaal 80).

Video

Agenda

van Axel Ronse aan minister Philippe Muyters
606 (2018-2019)
van Axel Ronse aan minister Philippe Muyters
924 (2018-2019)
van An Christiaens aan minister Philippe Muyters
958 (2018-2019)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.