U bent hier

In de kijker

Tevredenheid VDAB gedaald

Uit een jaarlijkse peiling blijkt dat de klantentevredenheid over de werking van VDAB opnieuw is gedaald. Het aantal klachten over VDAB is daarentegen gestegen, en werkgevers blijken slechts matig tevreden te zijn over hoe VDAB de openstaande vacatures invult. Hoe evalueert minister Philippe Muyters dit rapport? Welke maatregelen wil hij nemen opdat VDAB de eigen streefcijfers toch kan halen?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 279) of Orange (kanaal 80).

Video

Agenda

van Axel Ronse aan minister Philippe Muyters
606 (2018-2019)
van Axel Ronse aan minister Philippe Muyters
924 (2018-2019)
van An Christiaens aan minister Philippe Muyters
958 (2018-2019)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.