U bent hier

Vergadering

donderdag 28 maart 2019, 10.00u - Zaal Antoon Van Dyck

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

geschrapt
Hoorzitting over onderwijs voor zieke kinderen, met:
- Platform van Onderwijs aan Zieke Leerlingen in Vlaanderen: Ingrid Vandenbranden en Gery Smans, voorzitters, en Ludo Govaerts, verantwoordelijke belangenbehartiging
- School & Ziekzijn: Marleen Willaert, voorzitter koepel, Isabelle Steyaert, voorzitter Oost-Vlaanderen, en Catherine Luyten-De Jone, voorzitter Brussel en Vlaams-Brabant
- Kom op tegen Kanker: Cindy De Wilde, coördinator kinderwerking
- Auxilia: Hubert de Kort, voorzitter
- Bednet: Kathy Lindekens, voorzitter, Guy Tegenbos, ondervoorzitter, en Els Janssens, directeur
toegevoegd
43 (2018-2019)
Externe sprekers
Ingrid Vandenbranden (voorzitter Platform van Onderwijs aan Zieke Leerlingen in Vlaanderen), Gery Smans (voorzitter Platform van Onderwijs aan Zieke Leerlingen in Vlaanderen), Ludo Govaerts (verantwoordelijke belangenbehartiging Platform van Onderwijs aan Zieke Leerlingen in Vlaanderen), Isabelle Steyaert (voorzitter Oost-Vlaanderen School & Ziekzijn), Catherine Luyten-De Jonge (voorzitter Brussel en Vlaams-Brabant), Cindy De Wilde (coördinator kinderwerking Kom op tegen Kanker), Hubert de Kort (voorzitter Auxilia), Kathy Lindekens (voorzitter Bednet), Guy Tegenbos (ondervoorzitter Bednet), Els Janssens (directeur Bednet) en Willy Ivens (belangenbehartiger Platform van Onderwijs aan Zieke Leerlingen in Vlaanderen)
Verslaggever
Jo De Ro

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.