U bent hier

In de kijker

Mediaconcentratie in Vlaanderen 2018: hoorzitting

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) maakt jaarlijks een rapport op over de mediaconcentratie in Vlaanderen. Uit het jongste rapport blijkt onder andere dat het Vlaamse aanbod aan klassieke mediaproducten voor 80 tot 100 procent van de markt in handen is van vijf mediagroepen. Dit kan een risico inhouden voor de diversiteit van het aanbod, zo stelt de VRM. De leden van de commissie houden over dit rapport een hoorzitting met Carlo Adams, voorzitter van de algemene kamer van de VRM.

Video

Verslag

van Bert Moyaers aan minister Philippe Muyters
907 (2018-2019)
39 (2018-2019)
Externe sprekers
Carlo Adams (voorzitter algemene kamer VRM)
1980 (2018-2019) nr. 1
presentatie VRM (pdf)

Agenda

van Bert Moyaers aan minister Philippe Muyters
907 (2018-2019)

14:30 uur

39 (2018-2019)
Externe sprekers
Carlo Adams (voorzitter algemene kamer VRM)
Verslaggevers
Joris Poschet en Katia Segers

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.