U bent hier

Vergadering

woensdag 20 maart 2019, 10.00u - Zaal Antoon Van Dyck

Voorzitter

In de kijker

Taalbarometer Brussel: gedachtewisseling

Het Brussels Informatie-, Documentatie- en Onderzoekscentrum (BRIO) heeft een wetenschappelijk onderzoek gevoerd naar verschillende aspecten van het taalgebruik in het dagelijkse leven in Brussel. Hiervoor werden zo’n 2500 Brusselaars bevraagd. De leden van de commissie wisselen van gedachten met minister Sven Gatz en professor Rudi Janssens van de VUB over de resultaten van dit onderzoek.

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 279) of Orange (kanaal 80).

Video

Verslag

33 (2018-2019)
Externe sprekers
Rudi Janssens (professor VUB) en Sven Gatz (Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel)
1954 (2018-2019) nr. 1
Bijlage: Presentatie over de vierde Brusselse taalbarometer (pdf)

Agenda

33 (2018-2019)
Externe sprekers
Rudi Janssens (professor VUB) en Sven Gatz (Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel)
Verslaggever
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.