U bent hier

In de kijker

Monitoring energiebeleid

De Vlaamse Regering wil in haar hernieuwbare-energiebeleid prioritair inzetten op wind, zon en warmte. Er zijn al tal van cijfers beschikbaar over het geïnstalleerd vermogen van windmolens en zonnepanelen, maar niet over hoeveel elektriciteit er wordt geproduceerd. Hoe kunnen die cijfers ter beschikking worden gesteld? Welke stappen wil minister Lydia Peeters zetten om deze gegevens beter en vooral sneller te verzamelen en te monitoren? Hoe wil ze de informatie-uitwisseling tussen de distributienetbeheerders en het Vlaams Energieagentschap verbeteren en vereenvoudigen?

Video

Agenda

van Andries Gryffroy aan minister Lydia Peeters
879 (2018-2019)
van Andries Gryffroy aan minister Lydia Peeters
880 (2018-2019)
van Andries Gryffroy aan minister Lydia Peeters
881 (2018-2019)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.