U bent hier

In de kijker

Pelsdierhouderij: ontwerp van decreet

Het kweken van dieren voor hun pels en het dwangvoederen van dieren voor de productie van foie gras beroert de publieke opinie reeds geruime tijd. Ter wille van het welzijn van deze dieren heeft de Vlaamse Regering nu een ontwerp van decreet ingediend om deze praktijken te beëindigen, met een uitdoofscenario voor de bedrijven die actief zijn in deze sector. De leden van de commissie bespreken en stemmen over dit ontwerp van decreet.

Video

Verslag

1804 (2018-2019) nr. 2

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.