U bent hier

In de kijker

Investeringen in zonnepanelen

De Vlaamse Regering wil het aantal zonnepanelen in Vlaanderen doen stijgen, maar in 2018 zijn er minder zonnepanelen geïnstalleerd dan in 2017. Hoe wil minister Lydia Peeters particulieren en bedrijven stimuleren om te investeren in zonne-energie? Komt er een fiscaal gunstregime voor deze investeerders? Hoe wil ze zo’n investering rechtstreeks zichtbaar maken op de energiefactuur?

Video

Agenda

van Bart Caron aan minister Ben Weyts
776 (2018-2019)

10:00 uur

van Valerie Taeldeman aan minister Lydia Peeters
685 (2018-2019)
van Andries Gryffroy aan minister Lydia Peeters
751 (2018-2019)
van Andries Gryffroy aan minister Lydia Peeters
752 (2018-2019)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.