U bent hier

In de kijker

OESO Skills Strategy Flanders: gedachtewisseling

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) helpt landen of regio’s bij de strategische aanpak voor het opbouwen, onderhouden en inzetten van het eigen menselijke kapitaal, de zogenaamde Skills Strategy. Deze projecten moeten tewerkstelling en economische groei stimuleren en sociale inclusie en participatie verhogen. De OESO heeft over de situatie in Vlaanderen een rapport uitgebracht. De leden van de commissie houden hierover een gedachtewisseling met Dirk Van Damme, Senior Counsellor, Directorate for Education and Skills van de OESO.

Video

Verslag

23 (2018-2019)
Externe sprekers
Dirk Van Damme (senior counsellor, Directorate for Education and Skills van de OESO)
1935 (2018-2019) nr. 1
Bijlage: OECD Skills Strategie Vlaanderen (pdf)

Agenda

23 (2018-2019)
Externe sprekers
Dirk Van Damme (senior counsellor, Directorate for Education and Skills van de OESO)
Verslaggevers
Paul Cordy en Yasmine Kherbache

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.