U bent hier

In de kijker

Gezondheidszorgberoepen: voorstel van decreet

Leden van de meerderheid en de oppositie dienden samen een voorstel van decreet in om wijzigingen aan te brengen aan de wet uit 2015 betreffende de uitoefening van de gezondheidszorgberoepen. Concreet willen ze een systeem invoeren van erkenning van beoefenaars van paramedische beroepen, en ook een decretale basis creëren voor de uitoefening van de bevoegdheid ‘bepalen van subquota’. De leden van de commissie bespreken en stemmen over het voorstel van decreet.

Video

Verslag

1732 (2018-2019) nr. 3
1819 (2018-2019) nr. 3
1891 (2018-2019) nr. 1

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

14:10 uur

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.