U bent hier

In de kijker

Verdrag ter voorkoming van terrorisme: instemmingsdecreet

De Raad van Europa keurde een verdrag goed dat de handelingen die voorafgaan aan een terroristische daad strafbaar stelt. De Vlaamse Regering diende een ontwerp van decreet in om dit verdrag op te nemen in de Vlaamse regelgeving. De leden van de commissie bespreken en stemmen over het ontwerp van decreet.

Video

Verslag

1796 (2018-2019) nr. 2

Agenda

van Bart Caron aan minister Geert Bourgeois
467 (2018-2019)
van Manuela Van Werde aan minister Geert Bourgeois
684 (2018-2019)
van de Vlaamse Regering
1796 (2018-2019) nr. 1
Verslaggever
Jan Van Esbroeck
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.