U bent hier

In de kijker

Rouwondersteuning op de werkvloer: hoorzitting

Na een overlijden van een naaste kunnen rouwenden moeilijkheden ervaren om opnieuw te gaan werken. Leden van de NVA-fractie dienden daarom een conceptnota in, met daarin een aantal voorstellen voor het verwerken van een verlies en de re-integratie op de werkvloer, zoals rouwondersteuning op het werk. In dit verband houden de leden van de commissie een hoorzitting met Erik De Bom van de UNIZO-studiedienst, met Frédérique Vanassche en Carine De Koninck, rouw- en verliesconsulentes, met Marleen Vertommen, rouw- en verliesconsulente en met Manu Keirse van de KU Leuven.

Video

Verslag

van Danielle Godderis-T'Jonck, Björn Anseeuw, Peter Wouters, Axel Ronse, Piet De Bruyn en Peter Persyn
1698 (2018-2019) nr. 1
1698 (2018-2019) nr. 2
1698 (2018-2019) nr. 3

Agenda

van Danielle Godderis-T'Jonck, Björn Anseeuw, Peter Wouters, Axel Ronse, Piet De Bruyn en Peter Persyn
1698 (2018-2019) nr. 1
Hoorzitting met: - Erik De Bom, adviseur sociale zaken, studiedienst UNIZO - Frédérique Vanassche en Carine De Koninck, rouw- en verliesconsulentes - Marleen Vertommen, rouw- en verliesconsulente - Manu Keirse, klinisch psycholoog, KU Leuven
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.