U bent hier

In de kijker

Samenwerking Vlaamse en Marokkaanse filmwereld

Minister Sven Gatz wil de samenwerking tussen de Vlaamse en de Marokkaanse filmwereld versterken. Hiertoe zou hij een coproductieakkoord voor film willen opstellen. Is de Vlaamse filmsector betrokken bij het opstellen van dit akkoord? Hoe ziet de minister deze samenwerking? Wil hij ook met andere landen dergelijke coproductieakkoorden maken? Wat met de financiële ondersteuning van dit akkoord?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.