U bent hier

Vergadering

donderdag 28 februari 2019, 14.00u - Zaal Antoon Van Dyck

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

van de Vlaamse Regering
1805 (2018-2019) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoorzitting met: - Filip Boelaert, secretaris-generaal Departement Mobiliteit en Openbare Werken - Goedele Sannen, senior adviseur Logistiek en Mobiliteit VOKA - Rita Coeck, federaal secretaris ACOD/TBM, namens de werknemersvertegenwoordigers - Erwin Debruyne, stafmedewerker Mobiliteit en Wegenbeheer VVSG - Els Van den Broeck en Jeffrey Matthijs namens Netwerk Duurzame Mobiliteit - Luc Jullet en Redgy Deschacht namens de Belgische Federatie van Autocar en Autobus Ondernemers (FBAA)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.