U bent hier

Vergadering

donderdag 14 februari 2019, 14.00u - Zaal Antoon Van Dyck

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

van Dirk de Kort aan minister Ben Weyts
646 (2018-2019)
Geschrapt .
Gedachtewisseling over het complex project realisatie van extra containerbehandelingscapaciteit in het havengebied Antwerpen met Ben Weyts, Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn, en Freddy Aerts, afdelingshoofd Maritieme Toegang van het Departement MOW en voorzitter van de Taskforce
toegevoegd .
20 (2018-2019)
Externe sprekers
Ben Weyts (Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn) en Freddy Aerts (afdelingshoofd Maritieme Toegang van het Departement MOW en voorzitter van de Taskforce)
Verslaggever
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.