U bent hier

In de kijker

Vlaams-Marokkaans cultuurhuis

2018 was het eerste volledige werkingsjaar van het Vlaams-Marokkaans cultuurhuis Darna, de opvolger van Daarkom. In Vorst is nu ook een Belgo-Marokkaans cultuurhuis opgericht, met een focus op de cultuur uit de Rifstreek en op integratiebevordering. Hoe evalueert minister Sven Gatz de werking van Darna na één jaar? Hoe staat hij tegenover het nieuwe initiatief in Vorst? Is er samenwerking tussen beide cultuurhuizen?

Video

Agenda

van Miranda Van Eetvelde aan minister Sven Gatz
630 (2018-2019)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.