U bent hier

In de kijker

Lawaaisporten: conceptnota

Lawaaisporten zoals motorcross vereisen door hun aard specifieke terreinen, maar er is in Vlaanderen weinig ruimte beschikbaar voor die sporttakken, wegens geluidsoverlast, natuurregelgeving, gebrek aan lokaal draagvlak of benodigde oppervlakte. Leden van de N-VA-fractie dienden een conceptnota in waarin ze voorstellen dat de Vlaamse overheid terreinen in ontginning of in havengebieden tijdelijk zou vergunnen voor lawaaisporten. Na de toelichting door de indieners bespreken de leden van de commissie deze conceptnota.

Video

Verslag

van Elke Wouters aan minister Joke Schauvliege
487 (2018-2019)
van Elke Wouters aan minister Joke Schauvliege
546 (2018-2019)
1766 (2018-2019) nr. 2

Agenda

van Elke Wouters aan minister Joke Schauvliege
487 (2018-2019)
van Elke Wouters aan minister Joke Schauvliege
546 (2018-2019)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.