U bent hier

In de kijker

Ontsluiting kunstpatrimonium Vlaamse Gemeenschap

Het Rekenhof onderzocht hoe de Vlaamse Gemeenschap haar kunstpatrimonium kent, stuurt en ontsluit. Hiervoor bekeek het de collecties onder het beheer van onder andere het departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) en de eigen musea van de Vlaamse Gemeenschap. Het onderzoek bracht aan het licht dat nogal wat kunstwerken zoek zijn. Wat zal minister Sven Gatz doen met de aanbevelingen van het Rekenhof? Zal hij een gecoördineerd plan maken? Binnen welke termijn?

Video

Verslag

1788 (2018-2019) nr. 3
1788 (2018-2019) nr. 4
Bijlage 1: Presentatie minister Sven Gatz (pdf)
1788 (2018-2019) nr. 3
1788 (2018-2019) nr. 4
Bijlage 1: Presentatie minister Sven Gatz (pdf)

Agenda

11:00 uur

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.