U bent hier

In de kijker

Ontslagronde Proximus

Recent maakte Proximus bekend dat er in uitvoering van haar transformatieplan 1900 mensen zouden moeten afvloeien. Proximus wil naakte ontslagen vermijden en daarbij kwam ook de mogelijkheid ter sprake om een beroep te doen op het stelsel van werkloosheid met bedrijfstoeslag (SWT). Wat is het standpunt van minister Philippe Muyters hierover? Hoe zal de ontslagronde verlopen? Hoe zal VDAB de ontslagen werknemers begeleiden? Zal VDAB instaan voor de herscholing?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 279) of Orange (kanaal 80).

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.