U bent hier

In de kijker

Professionele masters: welk diplomastatuut?

Door samenwerking met onder andere een Nederlandse onderwijsinstelling kunnen studenten aan de Hogeschool West-Vlaanderen binnenkort een professionele masteropleiding volgen. Of het behaalde diploma wordt erkend, hangt af van de toekomstige werkgever. De Vlaamse Hogescholenraad (VLHORA) zou zich in een werkgroep buigen over deze kwestie en beleidsvoorstellen formuleren. Wat bevatten deze voorstellen van de VLHORA? Hoe staat minister Hilde Crevits tegenover deze professionele master? Wat met de diplomaerkenning?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 279) of Orange (kanaal 80).

Video

Agenda

van Tine Soens aan minister Hilde Crevits
562 (2018-2019)
van Koen Daniëls aan minister Hilde Crevits
571 (2018-2019)
van Caroline Gennez aan minister Hilde Crevits
590 (2018-2019)
van Ingeborg De Meulemeester aan minister Hilde Crevits
591 (2018-2019)
van Paul Cordy aan minister Hilde Crevits
621 (2018-2019)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.