U bent hier

In de kijker

Eerste vragen aan minister Lydia Peeters

Minister Lydia Peeters beantwoordt voor het eerst sinds haar aantreden vragen in de Commissie voor Algemeen Beleid, Financiën en Begroting. Onderwerpen zijn de gevolgen van het eenvoudiger van woonleningen, een pleidooi voor een Vlaamse burgerbegroting en de inbetalinggeving van kunstwerken ter vereffening van de erfbelasting.

Video

Verslag

1813 (2018-2019) nr. 1
1814 (2018-2019) nr. 1
1815 (2018-2019) nr. 1
1816 (2018-2019) nr. 1

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.