U bent hier

In de kijker

Storen van Vlaamse radiozenders door Franstalige

De uitzendingen van sommige Vlaamse radiozenders worden gestoord door Franstalige radiozenders, ook ver weg van de taalgrens. Reden hiervoor is dat bepaalde Franstalige radiozenders met een veel groter wattage uitzenden dan de Vlaamse. De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) is niet bevoegd om hiertegen op te treden. Welke acties wil minister Sven Gatz ondernemen? Zal hij overleg plegen met zijn Franstalige evenknie?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 279) of Orange (kanaal 80).

Video

Verslag

van Sabine de Bethune aan minister Sven Gatz
440 (2018-2019)
15 (2018-2019)
Externe sprekers
Sven Gatz (Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel)
1962 (2018-2019) nr. 2
1877 (2018-2019) nr. 1

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.