U bent hier

In de kijker

Incident bij studentendoop

Vorige maand viel bij een studentendoop een dode. De meeste hogescholen en universiteiten sluiten met de studentenclubs een doopcharter met duidelijke afspraken, maar het doopcharter werd hier niet gevolgd. Minister Hilde Crevits kondigde een overleg met de studentenverenigingen en de onderwijsinstellingen aan. Heeft dit overleg reeds plaatsgevonden? Wat was hiervan het resultaat? Volstaat het doopcharter, of is er aanscherping nodig? Welke beleidsmaatregelen wil de minister nemen?

Video

Verslag

1770 (2018-2019) nr. 4
1771 (2018-2019) nr. 2

Agenda

van Tine Soens aan minister Hilde Crevits
522 (2018-2019)
van de Vlaamse Regering
1770 (2018-2019) nr. 1
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.