U bent hier

Vergadering

donderdag 10 januari 2019, 10.00u - Zaal Antoon Van Dyck

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

Geschrapt .
Gedachtewisseling over het onderzoek 'Tijdsbesteding leraren basis- en secundair onderwijs', met professor Ignace Glorieux en senior onderzoeker Joeri Minnen van de onderzoeksgroep TOR, vakgroep Sociologie, Vrije Universiteit Brussel
toegevoegd .
14 (2018-2019)
Externe sprekers
Ignace Glorieux (professor Faculteit Economische, Sociale en Politieke Wetenschappen, Vrije Universiteit Brussel) en Joeri Minnen (senior onderzoeker onderzoeksgroep TOR, vakgroep Sociologie, VUB)
Verslaggever
gewijzigd .
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.