U bent hier

Vergadering

donderdag 13 december 2018, 13.30u - Zaal Jan Van Eyck

Voorzitter

In de kijker

Bib voor iedereen: hoorzitting over verzoekschrift

De Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie (VVBAD) vroeg met de petitie ‘Een bib voor iedereen’ erop toe te zien dat de bibliotheek een basisdienst blijft voor iedereen. De petitie werd massaal ondertekend en als verzoekschrift ingediend in het Vlaams Parlement. In dit verband houden de leden van de commissie een hoorzitting met Bruno Vermeeren van de VVBAD, met Ilona Kish van Public Libraries 2020, met Sylvie Dhaene van Iedereen Leest en met Dennis Mathysen van de VUB.

Video

Agenda

Hoorzitting met:
- Bruno Vermeeren, coördinator VVBAD
- Ilona Kish, director Public Libraries 2020
- Sylvie Dhaene, directeur Iedereen Leest
- Dennis Mathysen, onderzoeker VUB

Er wordt voorzien in simultaanvertaling

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.