U bent hier

In de kijker

Verbod op gokreclame

Gokverslaving kan worden getriggerd door reclame voor kansspelen. Leden van de sp.a-fractie en van de Groenfractie dienden daarom twee voorstellen van decreet in om het Mediadecreet aan te passen. Ze pleiten er concreet voor om reclame voor kansspelen op te nemen in de categorie van producten waarvoor een reclameverbod geldt. De leden van de commissie bespreken en stemmen over deze voorstellen van decreet.
Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 279) of Orange (kanaal 80).

Video

Verslag

van Bart Caron aan minister Sven Gatz
357 (2018-2019)
1768 (2018-2019) nr. 2

Agenda

van Imade Annouri aan minister Sven Gatz
317 (2018-2019)
van Bart Caron aan minister Sven Gatz
357 (2018-2019)
van Bart Caron, Katia Segers en Björn Rzoska
1768 (2018-2019) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.