U bent hier

In de kijker

Begroting 2019

Twee weken geleden begon de bespreking van de begroting 2019 wat de bevoegdheden van minister Bart Tommelein betreft. Vandaag zetten de commissieleden de bespreking hiervan voort. Er gaat vooral aandacht naar hoe de begroting de komende jaren zal evolueren en de fiscale bepalingen.

Video

Agenda

van de Vlaamse Regering
14 (2018-2019) nr. 1
Verslaggevers
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
van de Vlaamse Regering
15 (2018-2019) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen
12-A (2017-2018) nr. 1
Verslaggever
1745 (2018-2019) nr. 1
Verslaggevers
Bevoegdheden Financiën en Begroting van Bart Tommelein, Viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Begroting, Financiën en Energie Toelichting en bespreking van de Meerjarenraming Voortzetting van de bespreking van de begrotingsontwerpen
van de Vlaamse Regering
1746 (2018-2019) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Bevoegdheden Financiën en Begroting van Bart Tommelein, Viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Begroting, Financiën en Energie Hoofdstuk 1. Algemeen Hoofdstuk 4. Financiën en Begroting Hoofdstuk 13. Inwerkingtreding Advies van de Mobiliteitsraad (p. 99) Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
van de Vlaamse Regering
1716 (2018-2019) nr. 1
Verslaggever
Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.