U bent hier

In de kijker

Verankering welvaart in Vlaanderen: conceptnota

Met een conceptnota kunnen parlementsleden wegen op het beleid: ze signaleren daarin lacunes in de regelgeving en doen suggesties voor verbetering. Export door Vlaamse bedrijven is in het verleden belangrijk geweest voor de creatie van welvaart. Het huidige klimaat van toenemend protectionisme bedreigt echter de open economie van Vlaanderen. Om de welvaart in Vlaanderen te verankeren, dienden leden van de CD&V-fractie een conceptnota in met een aantal voorstellen. De indieners lichten hun conceptnota toe.

Video

Verslag

van Daniëlle Vanwesenbeeck aan minister Philippe Muyters
393 (2018-2019)
1748 (2018-2019) nr. 2
Bijlage: Presentatie Departement EWI (pdf)
1748 (2018-2019) nr. 3

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.