U bent hier

In de kijker

Verankering welvaart in Vlaanderen: conceptnota

Met een conceptnota kunnen parlementsleden wegen op het beleid: ze signaleren daarin lacunes in de regelgeving en doen suggesties voor verbetering. Export door Vlaamse bedrijven is in het verleden belangrijk geweest voor de creatie van welvaart. Het huidige klimaat van toenemend protectionisme bedreigt echter de open economie van Vlaanderen. Om de welvaart in Vlaanderen te verankeren, dienden leden van de CD&V-fractie een conceptnota in met een aantal voorstellen. De indieners lichten hun conceptnota toe.

Video

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.