U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief

Deze week beginnen de besprekingen van de begroting 2019 en van de beleidsbrief Energie 2018-2019. Minister Bart Tommelein geeft een toelichting bij de documenten in kwestie, daarna volgt de bespreking met de commissieleden en een indicatieve stemming.

Video

Verslag

1744 (2018-2019) nr. 3

Agenda

Voorstelling door het departement Financiën en Begroting van twee digitale tools om de begrotingsdocumenten vlotter te consulteren

10:00 uur

van de Vlaamse Regering
13 (2018-2019) nr. 2-Q
Bevoegdheid Energie van Bart Tommelein, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Begroting, Financiën en Energie Benoeming van een verslaggever, bespreking en indicatieve stemming
1744 (2018-2019) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever, toelichting en bespreking
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.