U bent hier

In de kijker

Vernietiging radiofrequentieplan

De Raad van State vernietigde onlangs, op basis van een klacht van zes lokale zenders, het radiofrequentieplan van de Vlaamse Regering. Minister Sven Gatz liet weten dat de zenders met een vergunning kunnen blijven uitzenden, en dat hij aan herstelbesluit werkt waarbij hij rekening houdt met de opmerkingen van de Raad van State. Hoe bekijkt de minister het arrest van de Raad van State? Welke gevolgen heeft dit voor het radiolandschap? Zal hij overleg plegen met alle betrokken partijen? Wanneer zal het herstelbesluit er zijn?

Video

Verslag


Agenda

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.