U bent hier

In de kijker

Vernietiging radiofrequentieplan

De Raad van State vernietigde onlangs, op basis van een klacht van zes lokale zenders, het radiofrequentieplan van de Vlaamse Regering. Minister Sven Gatz liet weten dat de zenders met een vergunning kunnen blijven uitzenden, en dat hij aan herstelbesluit werkt waarbij hij rekening houdt met de opmerkingen van de Raad van State. Hoe bekijkt de minister het arrest van de Raad van State? Welke gevolgen heeft dit voor het radiolandschap? Zal hij overleg plegen met alle betrokken partijen? Wanneer zal het herstelbesluit er zijn?

Video

Verslag


Agenda

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.