U bent hier

In de kijker

Waterwetboek

De Vlaamse Regering besliste in juni om de regelgeving inzake waterbeheer te coördineren. Door nieuwe codificaties in te voeren zorgt ze voor meer rechtszekerheid. Ze diende daarom een ontwerp van decreet in bij het Vlaams Parlement. De leden van de commissie bespreken en stemmen over dit ontwerp van decreet.

Video

Verslag

van Valerie Taeldeman aan minister Joke Schauvliege
177 (2018-2019)
1705 (2018-2019) nr. 3

Agenda

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.