U bent hier

In de kijker

Brexit: gevolgen Belgische visserij

In de lopende onderhandelingen over de brexit zijn een aantal afspraken gemaakt voor de visserijsector, zoals een overgangsperiode tot 31 december 2020. Komt het echter tot een ‘harde’ brexit, dan vervallen deze afspraken. Hoe verdedigt minister Joke Schauvliege de belangen van de visserijsector? Wat zijn de standpunten van het Verenigd Koninkrijk? Is de minister op de hoogte van de inhoud van de zogenaamde brexit-scan? Welke gevolgen zijn er volgens die scan voor de visserijsector?

Video

Agenda

Voorstelling door het departement Financiën en Begroting van twee digitale tools om de begrotingsdocumenten vlotter te consulteren
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
van Jos De Meyer aan minister Joke Schauvliege
40 (2018-2019)
van Sabine Vermeulen aan minister Joke Schauvliege
156 (2018-2019)
van Sabine Vermeulen aan minister Joke Schauvliege
158 (2018-2019)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.