U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief

Vandaag bespreekt de commissie de begroting 2019 wat de bevoegheid Vlaamse Rand betreft en de beleidsbrief Vlaamse Rand 2018-2019. Minister Ben Weyts geeft een toelichting bij de documenten in kwestie, daarna volgt de bespreking met de commissieleden en een indicatieve stemming over het begrotingsdocument.

Video

Verslag

van Ben Weyts
1729 (2018-2019) nr. 1
1729 (2018-2019) nr. 2

Agenda

van Ben Weyts
1729 (2018-2019) nr. 1
Verslaggever
Peter Persyn
Benoeming van een verslaggever, toelichting en bespreking
Indicatieve stemming over alle aan de commissie toegewezen artikelen en begrotingstabellen van het ontwerp van decreet algemene uitgavenbegroting 2019
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.