U bent hier

In de kijker

Flanders Future Tech Fund

In de Septemberverklaring kondigde minister-president Geert Bourgeois de oprichting van het Flanders Future Techfund op. Via dit nieuwe fonds kan de toptechnologie van de Vlaamse strategische onderzoekscentra en speerpuntclusters sneller naar de markt doorstromen. Hoe is de regering gekomen tot de oprichting van dit fonds? Kan minister Philippe Muyters aangeven wie het fonds zal beheren? Hoe verhoudt dit fonds zich ten opzichte van andere soortgelijke fondsen?

Video

Agenda

van Emmily Talpe aan minister Philippe Muyters
121 (2018-2019)
van Daniëlle Vanwesenbeeck aan minister Philippe Muyters
58 (2018-2019)
van Daniëlle Vanwesenbeeck aan minister Philippe Muyters
122 (2018-2019)

De vergadering start aansluitend op de vergadering van de Verenigde Commissies voor Economie, Werk, Sociale Economie, Innovatie en Wetenschapsbeleid en voor Onderwijs

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.