U bent hier

In de kijker

Flanders Future Tech Fund

In de Septemberverklaring kondigde minister-president Geert Bourgeois de oprichting van het Flanders Future Techfund op. Via dit nieuwe fonds kan de toptechnologie van de Vlaamse strategische onderzoekscentra en speerpuntclusters sneller naar de markt doorstromen. Hoe is de regering gekomen tot de oprichting van dit fonds? Kan minister Philippe Muyters aangeven wie het fonds zal beheren? Hoe verhoudt dit fonds zich ten opzichte van andere soortgelijke fondsen?

Video

Agenda

van Emmily Talpe aan minister Philippe Muyters
121 (2018-2019)
van Daniëlle Vanwesenbeeck aan minister Philippe Muyters
58 (2018-2019)
van Daniëlle Vanwesenbeeck aan minister Philippe Muyters
122 (2018-2019)

De vergadering start aansluitend op de vergadering van de Verenigde Commissies voor Economie, Werk, Sociale Economie, Innovatie en Wetenschapsbeleid en voor Onderwijs

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.