U bent hier

In de kijker

Digitalisering radiolandschap

Het decreet van 23 december 2016 betreffende de radio-omroeporganisaties heeft voor het Vlaamse radiolandschap het pad geëffend voor een transitie van het analoge FM-systeem naar Digital Audio Broadcasting (DAB+). De Vlaamse Regering doet een beroep op consultancypartner Jacky B om dit proces te begeleiden. Recent liet minister Sven Gatz weten dat de landelijke radio-omroepen gedurende een week in november aandacht zullen schenken aan DAB+. De stuurgroep Digitaal Radio Vlaanderen zal de uitrol van DAB+ stimuleren en begeleiden. Kan minister Sven Gatz een stand van zaken geven? Wie zetelt er in deze stuurgroep? Wat is de verdere rol van Jacky B? Hoeveel kandidaten hebben zich ingeschreven voor een digitale frequentie?

Video

Verslag

1899 (2018-2019) nr. 2
1899 (2018-2019) nr. 1

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.