U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief

Deze week beginnen de besprekingen van de begroting 2019 en van de beleidsbrief Onderwijs 2018-2019. Minister Hilde Crevits geeft een toelichting bij de documenten in kwestie, daarna volgt de bespreking met de commissieleden.

Video

Verslag

van Hilde Crevits
1736 (2018-2019) nr. 1
1736 (2018-2019) nr. 2

Agenda

van de Vlaamse Regering
13 (2018-2019) nr. 2-F
Bevoegdheid Onderwijs van Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Onderwijs Benoeming van een verslaggever, toelichting en bespreking
van Hilde Crevits
1736 (2018-2019) nr. 1
Verslaggevers
Jan Durnez en Steve Vandenberghe
Voortzetting van de bespreking

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.