U bent hier

In de kijker

Cultuuraanbod op VRT

De beheersovereenkomst tussen de Vlaamse Gemeenschap en de VRT stelt aan de openbare omroep een aantal eisen over het aanbod aan cultuur. Bij cultuurzender Klara moesten onlangs vijf medewerkers vertrekken die niet zullen worden vervangen. Hierdoor ontstaat onrust of er nog voldoende aandacht voor cultuur zal zijn. Deelt minister Sven Gatz die onrust? Hoe wil de VRT de ontslagen opvangen? Wat is de toekomst voor Klara als exclusieve cultuurzender?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.