U bent hier

In de kijker

UiTPAS

De UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten. Hiermee kunnen mensen in armoede kortingen krijgen op het vrijetijdsaanbod. Recent besliste minister Sven Gatz dat deze passen niet meer door de gemeenten zullen worden uitgereikt, maar bovenlokaal. Hoe zal dit verlopen? Worden de gemeenten gestimuleerd om toe te treden tot het UiTPAS-programma? Hoe zal dat gebeuren?

Video

Verslag

van Bart Caron aan minister Sven Gatz
2346 (2017-2018)
1626 (2017-2018) nr. 3

Agenda

van Ann Soete aan minister Sven Gatz
2339 (2017-2018)
van Bart Caron aan minister Sven Gatz
2346 (2017-2018)
van de Vlaamse Regering
1626 (2017-2018) nr. 1
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.