U bent hier

In de kijker

Gokreclame op openbare omroep

Tijdens de uitzending op de VRT van de eerste match van de Rode Duivels op het WK voetbal verschenen reclameboodschappen voor een online gokkantoor. Dit is in tegenspraak met afspraken om gokreclame niet te vertonen op dergelijke tijdstippen. Ook het gokkantoor in kwestie vond dit geen goede zaak. Kinderen en mensen die worstelen met een verslavingsproblematiek zouden hiertegen moeten worden beschermd. Hoe kijkt minister Sven Gatz aan tegen dit incident? Pleegt hij hierover overleg met de VRT? Welke maatregelen wil hij nemen?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.