U bent hier

In de kijker

Waterverliezen

Uit diverse studies blijkt dat er in Vlaanderen dagelijks miljoenen liters drinkwater weglekken. Ondanks inspanningen van de watermaatschappijen om dit probleem aan te pakken blijft het aantal liters ‘verloren’ water stijgen. Hebben de verschillende drinkwatermaatschappijen hierover actieplannen opgemaakt? Klopt het dat het voor hen economisch niet rendabel is om hierin te investeren? Hoe wil minister Joke Schauvliege deze waterverliezen laten afnemen? Hoe rijmt ze dit met de verplichtingen voor burgers in uitvoering van het droogteplan?

Video

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.