U bent hier

In de kijker

Seksualiteit en intimiteit: conceptnota

Mensen met een beperking hebben ook recht op het beleven van hun seksualiteit. Er bestaat reeds een vzw die mensen met een beperking hierbij helpt, maar er is nood aan een erkend expertisecentrum dat binnen de wettelijkheid kan werken. Verschillende leden van de Open Vld-fractie dienden daarom een conceptnota in om dergelijke expertisecentrum door de Vlaamse Regering te laten oprichten. De leden van de commissie houden in dit verband een hoorzitting met vertegenwoordigers van advies- en informatiecentrum Aditi vzw, van de organisatie voor mensen met fysieke beperkingen ’t Volderke en van de organisatie voor vrouwen en mannen die werken in de prostitutie Pasop vzw.

Video

Verslag

1390 (2017-2018) nr. 2
1390 (2017-2018) nr. 3
1390 (2017-2018) nr. 2
1390 (2017-2018) nr. 3

Agenda

van Martine Taelman, Freya Saeys, Jo De Ro en Emmily Talpe
1390 (2017-2018) nr. 1
Verslaggever
Hoorzitting met vertegenwoordigers van: - Aditi vzw - GRIP vzw - 't Volderke
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.