U bent hier

In de kijker

Aanvaarding holebiseksualiteit

Uit de survey Samenleven in Diversiteit (SID) en de Vlaamse Migratie- en Integratiemonitor blijkt dat aanvaarden van holebiseksualiteit voor medeburgers van niet-Belgische herkomst zeer moeilijk blijft. Hoe staat minister Liesbeth Homans tegenover deze bevindingen? Welke conclusies trekt ze eruit? Hoe wil ze mensen met een migratieachtergrond bewegen tot meer begrip voor en aanvaarding van mensen met een andere seksuele oriëntatie?

Video

Agenda

van Valerie Taeldeman aan minister Liesbeth Homans
1982 (2017-2018)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.