U bent hier

In de kijker

Grensoverschrijdend gedrag bij leerlingen met een beperking

Personen met een verstandelijke beperking komen vaak in aanraking met grensoverschrijdend gedrag, zo blijkt uit een rapport van de Verenigde Naties. Studenten van de hogeschool UC Leuven-Limburg hebben een project opgestart om deze kwetsbare groep leerlingen in het buitengewoon onderwijs weerbaarder te maken. Ziet minister Hilde Crevits heil in dit soort projecten? Welke rol ziet ze hier voor zichzelf weggelegd? Kunnen dergelijke projecten hun weg vinden naar de eindtermen voor het buitengewoon onderwijs?

Video

Agenda

van Bert Moyaers aan minister Hilde Crevits
1642 (2017-2018)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.