U bent hier

In de kijker

Nieuwe hulpverleningswebsite

Een nieuwe website, www.grenslijn.be, zag recent het licht. De website is gericht op professionals en vrijwilligers die met kinderen en jongeren werken, en biedt informatie over de fysieke, psychische en seksuele integriteit van minderjarigen. Verschillende organisaties, met elk hun expertise, werken mee aan deze website. Hoe wil minister Jo Vandeurzen deze website bekendmaken bij de doelgroep? Wie houdt de website up-to-date? Hoeveel middelen worden ervoor uitgetrokken?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.