U bent hier

In de kijker

Stadsmonitor

De stadsmonitor van het Agentschap Binnenlands Bestuur geeft op basis van een uitgebreide indicatorenset een compleet beeld van elke Vlaamse gemeente en centrumstad. Zodoende kunnen de steden en gemeenten in Vlaanderen zich onderling ook vergelijken op het vlak van leefbaarheid, duurzaamheid, … Welke conclusies trekt minister Liesbeth Homans uit de stadsmonitor? Zal ze de financiering van de steden en gemeenten op basis van de bevindingen aanpassen? Welke uitdagingen ziet ze voor de toekomst?

Video

Agenda

van Imade Annouri aan minister Liesbeth Homans
1576 (2017-2018)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.