U bent hier

In de kijker

Vlaams Fonds voor de Letteren: jaarverslag 2017

Het Vlaams Fonds voor de Letteren (VFL) steunt de creatie, presentatie en omkadering van Nederlandstalige letteren en de vertaling van literair werk in de brede zin van het woord, en daardoor ook de sociaal-economische positie van Vlaamse auteurs en vertalers. Tijdens deze hoorzitting met het VFL geven de voorzitter Jos Geysels en de directeur Koen Van Bockstal meer toelichting bij het jaarverslag 2017.

Video

Verslag

74 (2017-2018)
Externe sprekers
Jos Geysels (voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren) en Koen Van Bockstal (directeur Vlaams Fonds der Letteren)
1660 (2017-2018) nr. 1
Presentatie van het Vlaams Fonds voor de Letteren (pdf)

Agenda

74 (2017-2018)
Externe sprekers
Jos Geysels (voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren) en Koen Van Bockstal (directeur Vlaams Fonds der Letteren)
Verslaggevers
Cathy Coudyser en Yamila Idrissi

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.