U bent hier

In de kijker

Basiskennis bedrijfsbeheer

Elke kleine of middelgrote onderneming (kmo) en zelfstandige moest tot nu toe zijn of haar basiskennis bedrijfsbeheer kunnen bewijzen. Door gewijzigde Europese regelgeving vervalt deze voorwaarde. De Vlaamse Regering diende een ontwerp van decreet in met daarin de analyse en het hieruit voortvloeiende voorstel tot opheffing van de basiskennis bedrijfsbeheer. De leden van de commissie bespreken en stemmen over het ontwerp van decreet.

Video

Verslag

1536 (2017-2018) nr. 2

Agenda

van Emmily Talpe aan minister Philippe Muyters
1627 (2017-2018)
van Andries Gryffroy aan minister Philippe Muyters
1650 (2017-2018)
van de Vlaamse Regering, verslag door Axel Ronse
1536 (2017-2018) nr. 1
Verslaggever
Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.