U bent hier

In de kijker

Doorspoelen reclame bij uitgesteld kijken

Bij uitgesteld kijken kunnen kijkers de reclameblokken doorspoelen. Hierdoor lopen de commerciële zenders reclame-inkomsten van adverteerders mis. Hierover liepen gesprekken tussen tv-zenders en distributeurs, maar minister Sven Gatz liet al optekenen dat hij het doorspoelen van reclame decretaal wil verbieden. Wat is hiervoor zijn beweegreden? Hoe wil hij dit technisch laten opleggen? Wat is de stand van zaken van de lopende gesprekken?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.