U bent hier

In de kijker

Ontsluiting kunstpatrimonium Vlaamse Gemeenschap

Het Rekenhof onderzocht hoe de Vlaamse Gemeenschap haar kunstpatrimonium kent, stuurt en ontsluit. Hiervoor bekeek het de collecties die het departement CJM beheert, de eigen musea van de Vlaamse Gemeenschap en de musea FeliXart en Roger Raveel. De leden van de commissie houden een hoorzitting met vertegenwoordigers van het Rekenhof over dit rapport.

Video

Verslag

37-D (2017-2018) nr. 2

Agenda

van het Rekenhof, verslag door Marius Meremans en Katia Segers
37-D (2017-2018) nr. 1
Bespreking met Katrien Candaele en Wim Van Laethem, eerste auditeurs, en Bart Put, eerste-auditeur-revisor, van het Rekenhof

10:30 uur

van Imade Annouri aan minister Sven Gatz
1577 (2017-2018)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.